Καλύτερος εκτυπωτής για χρήση στο σπίτι και στο γραφείο 2024

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τις κριτικές των Διαφορετικών Εκτυπωτών Η Πρώτη κατηγορία είναι οι Εκτυπωτές Μελανιού. Οι εκτυπωτές με έγχυση μελάνης ονομάζονται εκτυπωτές φιλικοί προς τον προϋπολογισμό. Πρόκειται για εκτυπωτές χαμηλού κόστους. Το υψηλό κόστος εκτύπωσης φαίνεται εδώ Οι εκτυπωτές με έγχυση μελάνης αγοράζονται όταν πρέπει να εκτυπώσουμε έγγραφα σε μια εβδομάδα περίπου Αγοράσαμε αυτούς τους εκτυπωτές.

Η δεύτερη κατηγορία είναι εκτυπωτές δεξαμενής μελάνης Το κόστος εκτύπωσης εκτυπωτών δεξαμενής μελάνης είναι πολύ μικρότερο και με αυτούς τους εκτυπωτές μπορείτε να κάνετε πολλές εκτυπώσεις εδώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείτε εύκολα να το αγοράσετε για χρήση. Η τελευταία κατηγορία είναι οι εκτυπωτές laser jet. Οι εκτυπωτές jet χρησιμοποιούνται κυρίως για εμπορικούς σκοπούς. Η ταχύτητα εκτύπωσης εδώ είναι πολύ γρήγορη. Είναι ο καλύτερος σε όλες τις κατηγορίες εκτυπωτών. Περισσότερο ή λιγότερο, το κόστος εκτύπωσης εδώ είναι στην κατηγορία λέιζερ, οπότε αν κάνετε πολλές εκτυπώσεις, έχει πολύ όγκο, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκτυπωτές λέιζερ σε αυτήν την περίπτωση. Ας ξεκινήσουμε τη λίστα των εκτυπωτών,

1.HP Desk Jet 2331

Έγχρωμος εκτυπωτής HP Deskjet 2331 από την HP. Μέσα σε αυτόν τον εκτυπωτή, μπορούμε να δώσουμε αντίγραφα εκτύπωσης και στις τρεις εντολές. Εάν το κάνετε, εδώ θα έχετε τη συνδεσιμότητα του λευκού, δηλαδή, μπορείτε να το συνδέσετε μέσω USB drop-up. Και μπορείτε να κάνετε έγχρωμη εκτύπωση εδώ στο λεπτό. Εδώ μπορείτε να δείτε την επιλογή διαμπερούς ελέγχου των πέντε κουμπιών στο επάνω μέρος του πίνακα, καθώς και την υποστήριξη για την έξυπνη εφαρμογή της HP. θα αποκτήσετε αυτόν τον εκτυπωτή σε πολύ φιλική τιμή για τον προϋπολογισμό των 72 USD στο Amazon. Αυτή τη στιγμή.

 

2. Canon Pixma E477

Δεύτερος στη λίστα μας είναι ο εκτυπωτής all-in-one Pixma E477 της Canon. Εδώ, μπορείτε να εκτυπώσετε αντίγραφα χρησιμοποιώντας μόνο τρεις εντολές ενώ μιλάτε για συνδεσιμότητα. τότε εδώ έχετε και σύνδεση USB, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται και σύνδεση Wi-Fi εδώ. Μπορούμε να χωρέσουμε 60 φύλλα εδώ και αν μιλάμε για την ταχύτητα εκτύπωσης, τότε μπορούμε να εκτυπώσουμε μια σελίδα εδώ σε λίγα λεπτά, ασπρόμαυρη και τέσσερις σελίδες έγχρωμη εδώ, μπορούμε να την εκτυπώσουμε μέσα σε ένα λεπτό. Μπορείτε να βρείτε την πιο πρόσφατη τιμή του ο εκτυπωτής από το amazon.

3.HP Ink Jet 4178

Ο Hp Ink Jet 4178 είναι ένας εκτυπωτής πέντε δυνατοτήτων με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων, ο οποίος ονομάζεται επίσης ADF, επομένως, εάν χρησιμοποιείτε τον τροφοδότη εγγράφων του, το This Print μπορεί  να σαρώσει και διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi Το καλύτερο πράγμα είναι ότι υποστηρίζει Dual Band Wi- Υποστηρίζονται φάκελοι Fi , έχει δοθεί ένας δίσκος εισόδου 60 φύλλων και αν μιλάμε για τον κύκλο λειτουργίας, ο κύκλος λειτουργίας των σελίδων παραμένει εδώ. Η ταχύτητα εκτύπωσης βρίσκεται στα 7,5 λεπτά και 5,5 σελίδες σε εκτύπωση.

 

 

4.Canon Pixma E4570

Ο Canon  Pixma E4570 είναι σίγουρα ένας εκτυπωτής all-in-one. Εδώ έχουμε επίσης υποστήριξη Wi-Fi. Εδώ βλέπουμε επίσης έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων που υποστηρίζει 20 σελίδες κάθε φορά. Εάν το αποκτήσετε, θα λάβετε 8,5 σελίδες ανά λεπτό για μαύρο και 4,5 σελίδες έγχρωμες. Εδώ μας δίνεται επίσης μια οθόνη LCD 5,2 cm για έλεγχο.

 

5. HP Smart Tank 580

Ασύρματος εκτυπωτής HP Smart Tank 580 All in One από την HP Εδώ έχετε επίσης την ίδια συνδεσιμότητα Εκτύπωση αντιγράφων Σε αυτόν τον εκτυπωτή έχετε επίσης μια ειδική δεξαμενή, η οποία βρίσκεται μέσα στον εκτυπωτή, όπου μπορείτε να εκτυπώσετε 12 μαύρες σελίδες και 6 έγχρωμες σελίδες. Εδώ μπορούμε να δούμε τα έξυπνα κουμπιά αυτοκινήτου. Μαζί με τους αισθητήρες φαίνεται και ο αισθητήρας χαμηλής μελάνης και υπάρχει και η επιλογή χειροκίνητης βαφής σε δύο όψεις. Μιλώντας για την ταχύτητα εκτύπωσης, θα μπορείτε να εκτυπώσετε 12 σελίδες ασπρόμαυρες και 5 σελίδες έγχρωμες σε ένα λεπτό.

6.HP Smart Tank 720

Το HP Smart Tank 720 Print Office είναι εκτυπωτής Wi-Fi διπλής ζώνης. Στον εκτυπωτή  Smart Tank 700 series, θα έχετε δύο σετ αυτόματης εκτύπωσης, καθώς και έξυπνα καθοδηγούμενα κουμπιά. υπάρχει επίσης ένας ζωντανός αισθητήρας και ένας αισθητήρας χαρτιού. Η ταχύτητα εκτύπωσης θα φαίνεται και στη σειρά 700. 15 σελίδες μπορούν να βαφτούν σε μαύρο χρώμα σε ένα λεπτό και εννέα σελίδες μπορούν να εκτυπωθούν έγχρωμες.

7.Brother DCP L25200

Αν ψάχνετε για εκτυπωτή λέιζερ, τότε μπορείτε να πάτε με τον εκτυπωτή αυτού του αδελφού. Υπάρχει Αυτόματος Τροφοδότης Εγγράφων που ονομάζεται ADF Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε έως και 40 φύλλα στον σαρωτή ADF με οθόνη LCD. Αυτός ο εκτυπωτής διαθέτει Wi-Fi. όσοι μένουν εδώ μένουν για 20 σελίδες στον κύκλο λειτουργίας, ο εκτυπωτής HP είναι σωστός, ο κύκλος λειτουργίας των 10 σελίδων έχει δοθεί. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη εφαρμογή uphp για να δώσετε εντολή εκτύπωσης κ.λπ., τότε μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε.

Leave a Comment