Κορυφαίες 5 συμβουλές για να φορτίσετε τέλεια το κινητό σας τηλέφωνο

Στο σημερινό άρθρο  θα σας δώσω τις 5 κορυφαίες συμβουλές για τέλεια φόρτιση του κινητού σας τηλεφώνου Έτσι,  κάνετε λάθη στη φόρτιση του κινητού σας τηλεφώνου, εξαιτίας των οποίων υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου ή η υγεία της μπαταρίας μειωθεί σημαντικά. Υπάρχουν επτά τέτοιες συμβουλές σχετικά με τη φόρτιση που ακολουθώντας αυτές τις επτά οδηγίες μπορείτε να φορτίσετε σωστά το κινητό σας. Θέλω να σας δώσω μια εξαιρετική συμβουλή σχετικά με τη φόρτιση του κινητού σας τηλεφώνου, προσπαθήστε να φορτίζετε πάντα το κινητό σας με φόρτιση 20 τοις εκατό. Μην το αφήσετε να συμβεί και μην φορτίζετε πάνω από 80 τοις εκατό. Ναι, δεν είναι δύσκολο τέλος. Μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου έως και 100 τοις εκατό. Είναι εντάξει, αλλά προσπαθήστε να μην το κάνετε ρουτίνα. Κατά τη φόρτιση, υπάρχει επιπλέον φορτίο στην μπαταρία και επιπλέον κέρδος θερμοκρασίας μπαταρίας, που μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας

1.Μην χρησιμοποιείτε τον γρήγορο φορτιστή

Μην χρησιμοποιείτε γρήγορο φορτιστή Για φόρτιση κινητού εάν έχετε Κανονικό κινητό Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε πολύ ακριβό, η γρήγορη φόρτιση είναι ασφαλής, ο λόγος είναι ότι στα ακριβά κινητά, το σύστημα ψύξης που είναι πολύ καλό για γρήγορη φόρτιση είναι εγκατεστημένο μέσα στο κινητό, που δεν αφήνει τη μπαταρία να ζεσταθεί, αλλά σε φθηνά κινητά, δεν είναι εγκατεστημένο το σύστημα ψύξης. που αυξάνει τη θερμοκρασία της μπαταρίας συνολικά, γεγονός που μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού σας τηλεφώνου. Θυμηθείτε ότι η γρήγορη φόρτιση δεν βλάπτει την μπαταρία του κινητού τηλεφώνου, αλλά η θερμοκρασία της μπαταρίας αυξάνεται, όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο χειρότερη θα είναι η μπαταρία.

2. Χρησιμοποιήστε Γνήσιο Φορτιστή

Προσπαθείτε πάντα να χρησιμοποιείτε γνήσιους φορτιστές, οι μη γνήσιοι φορτιστές είναι ψεύτικοι φορτιστές που δεν φορτίζουν σωστά το κινητό σας. Η συνολική υγεία της μπαταρίας του κινητού σας τηλεφώνου διαταράσσεται. Λοιπόν, η εύκολη λύση είναι ότι κανείς δεν πρέπει να αγοράσει φορτιστή χωρίς επώνυμο. Αγοράζετε ένα κινητό τηλέφωνο από την αγορά, αλλά αν δεν πάρετε έναν Γνήσιο Φορτιστή για να εξοικονομήσετε μόνο μερικές ρουπίες, τότε βάζετε το πολύτιμο κινητό σας τηλέφωνο σε κίνδυνο, επομένως μην χρησιμοποιείτε ποτέ μη γνήσιες χρεώσεις.

3. Μην φορτίζετε το τηλέφωνο σε υψηλή θερμοκρασία

Μην φορτίζετε το τηλέφωνό σας στην περιοχή όπου η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, μην το βάζετε ποτέ σε μέρος του σπιτιού όπου η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, η ζέστη είναι πολύ υψηλή. Κατά τη διάρκεια αυτού, το κινητό σας τηλέφωνο και η μπαταρία του θα ζεσταθούν, γεγονός που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία, κάτι που θα είναι πολύ επιβλαβές για την μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου πάντα να φορτίζετε το τηλέφωνό σας σε μέτρια θερμοκρασία.

4. Βαθμονόμηση μπαταρίας

Βαθμονόμηση της μπαταρίας του κινητού σας τηλεφώνου μία φορά το μήνα. Για να αποφορτίσετε πλήρως το κινητό σας τηλέφωνο, να το αποφορτίσετε στο μηδέν σημαίνει να το χρησιμοποιείτε τόσο πολύ ώστε το κινητό σας να σβήνει μόνο του και μετά να το φορτίσετε στο 100 τοις εκατό συνδέοντας τον φορτιστή, αυτό ονομάζεται βαθμονόμηση μπαταρίας. Το πλεονέκτημα είναι ότι εάν συνεχίσετε να βαθμονομείτε την μπαταρία σας μία φορά το μήνα, η συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας θα αυξηθεί επίσης και η υγεία της μπαταρίας σας θα είναι επίσης καλύτερη.

5. Φορτίστε το κινητό τη νύχτα

Μπορείτε να αφήσετε το κινητό σας να φορτίζει όλη τη νύχτα, η απάντηση είναι ναι, αν αφήσετε το κινητό σας να φορτίζει όλη τη νύχτα. Δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά να θυμάστε ότι στην τεχνολογία που υπήρχε πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, δεν μπορούσατε να το κάνετε αυτό. Η μπαταρία του κινητού σας έχει γίνει τόσο έξυπνη που ακόμα κι αν αφήσετε το κινητό σας σε φόρτιση όλη τη νύχτα, η μπαταρία τους δεν χαλάει, ήταν μύθος ότι ναι, καταστρέφει την μπαταρία, οπότε θυμηθείτε ένα πράγμα, αλλά όποτε αφήνετε κινητό φορτίζει όλη τη νύχτα, τι κάνει στην μπαταρία σου; Η μπαταρία του κινητού τηλεφώνου διατηρείται στο 100 τοις εκατό συνολικά, επομένως είναι σίγουρα ένα μειονέκτημα ότι οι κύκλοι της μπαταρίας του κινητού σας τηλεφώνου μειώνονται εάν μερικές φορές φορτίζετε το κινητό σας όλη τη νύχτα.

Leave a Comment